Angyal Villa

Angyal Villában található 3 db Franciaágyas szoba ( 2 fő részére) 2 db Franciaágyas szoba + 1 személyes kanapéval (3 fő részére) 1 db Családi lakosztály (4 fő részére). Továbbá közös konyhával tágas közösségi helyiséggel és egy nagy terasszal rendelkezik ahol grillezésre ,szalonnasütésre is van lehetőség.

Szoba 1

Kedvezményezett neve: ERNŐKER Kereskedelmi Kft.


A támogatott projekt címe: Új 3* panzió létesítése Rátka külterületén, a Tokaji Történelmi Borvidéken

Pályázat azonosító száma: TFC-1-2-1-2017-2018-00155


A szerződött támogatás összege: 62.517.600 Ft
A támogatás mértéke: 60 %
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2022.06.30.
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
A boraszati üzem szomszédságában került megépítésre jelen projekt keretében az Angyal Villa.
A Panzió épület földszinti részében került kialakításra recepció, szélfogó, teakonyha, takarító szertár, raktár, lépcsőház, társalgó és 3 db standard szoba fürdőszobával, illetve közlekedő résszel.
Az emeleti szinten 1 db két légterű apartman, fürdőszobával és erkéllyel, 3 db standard szoba fürdőszobával erkéllyel, és egy közlekedő épült.
A Panzióhoz étterem nem tartozik, mivel a Kft. tulajdonában, a szomszédos telken lévő Angyal Inn Wine & Spa étterme a Panzió vendégeit is kiszolgálja.
Az épület előtt aszfaltos út és parkolók találhatóak.
Akadálymentesítés: A projekt keretében részleges akadálymentesítés történt meg, a telek és az építmény adottságainak megfelelően (domboldali fekvés, 1. emeleti kialakítás). A részletes akadálymentesítés jelen projekt keretében azt jelenti, hogy készülnek akadálymentes parkolók. Az egyéb – turisztikai attrakciót jelentő funkciók, pl. borászat, wellness – a mozgássérültek részére is megközelíthető akadálymentesen.
Épület körüli környezet: A környezet mezőgazdasági terület, telepítési előírások: szabadon álló beépítés. A meglévő telken értékes, megvédendő növényzet vagy fák nincsenek. A szabad zöldfelület füvesítve, fásítva lesz.


„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”