This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

All inclusive Disznótoros csomag tartalma:

Korlátlan ital fogyasztás a disznótoros program ideje alatt (szombaton 07:00-20:00-ig) 1 fajta száraz, 1 fajta félédes bor, forralt bor, tea, szóda, szénsavmentes víz, szénsavas és szénsavmentes üdítő, saját pálinkánk, kávé.
– Szombaton az étkezések ideje alatt büfé-ebéd és büfé-vacsora várja a vendégeinket, ahol korlátlanul fogyaszthatják finomságainkat

-A szobában található alkoholos és mentes italok nem tartoznak a korlátlan fogyasztásba!
-A wellness sziget használata (finn szauna, jakuzzi 07- 20-ig)
– Kültéri jakuzzi használata (07- 20-ig)

Péntek:

14:00-tól Érkezés Rátkára az Angyal Borházba (fogadóital)

18:00-19:30 Pincebemutató, borkóstoló

19:30 -20:30 Vacsora (leves, főétel, desszert)

Szombat:

07:00-tól Fogadópálinka, disznóvágás

07:30-09:30 Házias reggeli, hagymásvér

13:00 -14:00 Ebéd (orjaleves, toroskáposzta, pecsenye)

19:00-20:00 Vacsora (sült hurka, kolbász, párolt káposzta, hagymás tört burgonya)

07:00-20:00 All inclusive ital fogyasztás a feltüntetett italokból( 1 fajta száraz és 1 fajta félédes bor, forralt bor, tea, szóda, szénsavmentes víz, szénsavas és szénsavmentes üdítő, saját pálinkánk, kávé. )

08:00-16:00 Malac feldolgozás, hurka- és kolbásztöltés, zsírsütés

16:00-17:00 Friss tepertő kóstolás

Vasárnap:

07:30-9:30 Reggeli

10:00 Hazautazás

WIFI Jelszó: Angyal007

Infó: 0670/415-3854

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges.